jolienwind.reismee.nl

Wist je dat.....

... Thailand het land van de lach is?

... je deze pas te zien krijgt als je zelf helemaal de slappe lach krijgt?

... je als je naar Thailand geen Deet hoeft mee te nemen omdat het niet werkt?

... je beter hier bij een apotheek iets kunt halen? (Goedkoper en zeker zo doeltreffend!)

... je in Bangkok 14x zoveel gestoken wordt door insekten dan in de jungle?!

... we op onze laatste dag in Bangkok 2 ratten hebben gezien en dit ook de enige twee in de hele vakantie waren?

... de toiletten in Thailand voor het overgrote deel erg schoon zijn en de rest werkelijk om te kotsen?

.... ze wat dat betreft hier een beetje de balans kwijt zijn geraakt?

... ze hier pannenkoeken bakken die van cakemeel gemaakt lijken te zijn?

... we er nog steeds niet achter zijn of wij Nederlanders dus het pannenkoekbakken niet begrepen hebben of ze er hier in Thailand geen kaas van hebben gegeten?

... dat eigenlijk ook niet uitmaakt omdat ze prima smaken?

... we erg hebben moeten wennen aan de geuren hier omdat die alles overstijgend sterk zijn?

... deze geuren, aan de ene kant gelukkig, vooral van eten afkomstig is?

... het aan de andere kant zo is dat dit eten somszo ondiffinieerbaar is dat we niet weten of we er blij mee zijn?

... we de shakes erg gaan missen maar inmiddels het recept hebben achterhaald en ze dus ook zelf kunnen maken?

... de Albert Hein hier echt geen poot aan de grond zou krijgen?

... dit omdat de 7/11 vele malen beter is? ;-)

... en omdat iederen al-les op de markt koopt?

...daarom de Man at Work en de H&M het ook niet hoeven te proberen?

... en de Enige Echte Bakker?

... en de keurslager?

.... en..... je begrijpt het wel!

sandra

Ja ik begrijp het Thailand is Thailand en Nederland is Nederland en denk dat we dat ook mooi zo moeten laten.........
Goeie terugreis jullie twee met mooie dromen in het vliegtuig van dit moois dat jullie heebn mogen ervaren....
Dikke smok Sandra

mama

Ik weet zeker dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt die je vanaf nu, voor de rest van je leven, als een hele mooie herinnering met je mee draagt. Lieverd we zijn blij je weer te zien morgen/zaterdag ! Goeie terug reis! xxx mama

Giny

Dag topper,
Ik wens jullie een hele goede terugreis! En deze reis zul je nooit meer vergeten! Super gaaf hoor!
xx

mart

een hele goede reis terug. en dan maar nagenieten.
liefs Mart

Clau

Ja.. ze is er bijna weer.... zucht..
FIJN!!

Dikke smok!!

Tineke

Lieve Jolien en Albertje,
we wensen jullie een hele goede terugreis en we weten zeker dat jullie met heel veel plezier terug zullen kijken op jullie oosterse avontuur.
We vinden het ook wel gezellig om je straks weer een beetje in de buurt te hebben.
Laterrrrrr!